Cryo21

Cryo21, plaatselijk vet bevriezen

Definitief afrekenen met ongewenste vetcellen!

Voor velen is het een bekend probleem dat voor grote ergernis zorgt, vetcellen die zich gewoon niet laten verwijderen. Ook al volg je een dieet, sport je elke dag en is alles wat je eet gezond, sommige probleemzones laten zich gewoon niet aanpakken. Dus blijf je maar zitten met die vervelende vetrol, onderkin, dikke kuiten, etc. Tegenwoordig hoeft dat gelukkig niet meer! Er is nu een methode die echt werkt en ervoor zorgt dat je voorgoed verlost wordt van die hardnekkige vetcellen. Nu is dat mogelijk met de Cryo21, een therapie die pijnloos en effectief is!

 

Welke zones kan je behandelen 
Deze behandeling leent zich ervoor om alle mogelijke probleemzones te behandelen. Je bent niet alleen beperkt tot de behandeling van vetcellen van je buik, maag, billen en benen. Ook andere zones kunnen met gemak behandeld worden.
Denk bijvoorbeeld aan je onderkin, bovenarmen, zadeltassen, lovehandles , kuiten en ook de mannenborst. 

 

Voor een stevige huid
De Cryo21 is ook geschikt voor het liften van je gezicht, het verminderen van rimpels, herstellen en voeden van je huid of deze gewoon te verzachten en te hydrateren.

 

Cellulitis
Ook cellulitis kan met de Cryo21 met succes bestreden worden.

 

Manueel
De Cryo21 therapie is een volledig manuele behandeling. Dat is prettig, omdat ik je telkens op de hoogte kan houden van de voortgang van de behandeling.

 

De werking van de Cryo21
Waarschijnlijk vraag je je nu af wat die Cryo21 kan wat je zelf niet al geprobeerd hebt om van je ongewenste vetcellen af te komen. Wat is het geheim van de smid?

Het effect van de Cryo21 wordt bereikt door de vetcellen ineens heel snel af te koelen. Zonder dat je een heel koud gevoel krijgt, daalt de temperatuur van de vetcellen die bestreden worden, van ongeveer 34 graden Celsius naar slechts 8 graden Celsius. Daar kunnen de vetcellen niet tegen en geleidelijk maar zeker, worden ze zo geëlimineerd. De vetcellen overleven de behandeling uiteindelijk niet, sterven af en worden door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd.

De kop van het Cryo21 apparaat heeft een temperatuur van -8 graden Celsius en kan in alle richtingen bewogen worden. Zo wordt voorkomen dat er rode- of blauwe plekken ontstaan. Deze behandeling duurt steeds maximaal 30 minuten en is volledig pijnloos, maar altijd effectief!

 

Wanneer is Cryolipolyse niet geschikt ?
* Bij een BMI van boven de 30
* Aderontsteking
* Hartkwalen
* Epilepsie en andere ernstige ziektes
* Zwanger zijn of personen met obesitas

Is het resultaat blijvend? 
Ja. Doordat de vetcellen echt geëlimineerd worden en het lichaam verlaten, kan je met zekerheid stellen dat het behaalde resultaat ook een blijvend resultaat is. Andere behandelingen om vetcellen te bestrijden, elimineren alleen het vet uit de cel en niet de cel zelf. Als het ware worden de vetcellen dus ‘geleegd’. Op termijn kunnen deze zichzelf dus weer vullen, waardoor het probleem weer terugkeert. Met de Cryo21 behandeling is daar geen kans op, deze methode elimineert ook het omhulsel van de vetcel. Ik raad je wel aan om er een gezonde levensstijl op na te houden.
Na elke behandeling is het gewenst dat je minimaal anderhalf liter water drinkt om de afvalstoffen beter af te kunnen voeren.

De kop van het apparaat is -8 graden Celsius, bevriezen mijn cellen dan?
Nee hoor, de kop veroorzaakt wel een soort ‘thermische schok’ voor de vetcellen, doordat deze heel snel afkoelen. De temperatuur van de cellen komt niet onder de 5 graden Celsius.

Is de Cryo21 behandeling schadelijk voor de gezondheid?
Absoluut niet! De Italiaanse arts die het apparaat heeft ontwikkeld, heeft jarenlang allerlei tests uitgevoerd, voordat hij het apparaat op de markt bracht. De cellen die worden aangepakt door de Cryo21, zijn alleen vetcellen. Huid, organen e.d. worden door het apparaat niet geraakt.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig en wat kost het?
Dat is afhankelijk van een aantal factoren, zoals: de tijd dat het vet er al zit en je leeftijd en conditie. Wat we wel weten is dat je per behandeling kan rekenen op een vermindering van zo’n 1 tot 2 cm. In de eerste twee weken na de behandeling worden alle vernietigde vetcellen door het lichaam afgevoerd. Deze behandeling wordt in kuurverband gegeven vanaf 6 sessies  per zone omdat er telkens maar een klein laagje vet verwijdert kan worden. Wil je meerdere zones laten behandelen dan zal dit na elkaar moeten gebeuren omdat het lichaam de afvalstoffen anders niet goed kwijt kan. Tussen de behandelingen zit een minimale tijd van 15 dagen.

*Losse behandeling € 100,-

*Proefsessie € 50,-op de demodagen (informeer hierna)

* Gratis Proefsessie + 6 behandelingen = 7 voor € 600,- bij betaling in 2 x tijdens de 1e en 4e sessie

*Gratis Proefsessie + 7 behandelingen = 8 voor € 600,- bij betaling ineens tijdens de eerste sessie