Seyo TDA

Seyo TDA

Seyo TDA is een behandeling waarbij een jetstream van zuurstof de gepatenteerde werkstoffen (hyaloronzuur) naar de diepere huidlagen transporteert zonder de huid aan te raken.
Tot op heden was het alleen mogelijk om de diepere huidlagen te bereiken door de huid te doorboren  (oftewel invasief).
* Scalpel
* Naald
* Micronaald

Tijdens een SEYO TDA-sessie worden microparticels (1/5000ste van een millimeter) door de huid getransporteerd. Micronisatie is het zo klein maken van de werkstoffen dat deze door de natuurlijke barrières van de huid passen. Dit houdt in dat de phytofarmaceuticals/werkstoffen tot in de celkern kunnen komen om daar huidverjonging en verbetering te bewerkstelligen.

SEYO TDA heeft een medische basis. De optimale balans van precisietechnologie en perfect zuivere actieve werkstoffen zorgen voor wetenschappelijk bewezen behandelresultaten.
SEYO TDA is de enige non-invasieve regenerende therapie voor de huid met gepatenteerde phytofarmaceuticals.
SEYO TDA is een revolutie op gebied van celregeneratie.
Alleen sterke huidcellen, die sterk blijven en zich in twee sterke dochtercellen delen kunnen er voor zorgen dat de huid er jonger uit gaat zien.

Constructieve en duurzame huidverjonging en verbetering is het beste als de huid zelf collageen en elastine gaat aanmaken. Alleen zo ontstaat een duurzaam resultaat.

Collageen en elastine aanmaak vindt in de lederhuid (dermis, levende laag) plaats, precies waar de TDA werkt.

De behandeling voelt als een zachte massage en is geschikt voor ieder huid voor zowel mannen en vrouwen. Een zachte jetstream van zuivere zuurstof brengt het proces op gang en in 30 minuten worden gezicht, hals en decolleté geheel behandeld.

Na de behandeling voelt de huid als opgevuld aan. Dat effect blijft geruime tijd zichtbaar. Na een aantal behandelingen wordt er meer volume gecreëerd, wordt vocht gebonden en worden de cellulaire processen geactiveerd. De huid verbeterd van binnen naar buiten en gaat er zichtbaar beter, jonger en vitaler uitzien.
Vanaf € 34,50 heeft u een moderne anti- aging behandeling die werkelijk het verschil maakt. Uiteraard heeft u het meest langdurig resultaat wanneer u deze behandelingen in kuurverband volgt.
SEYO TDA